Lokationer
Aarhus

Gardinbussen rykker ud i Århus og resten af landet.
Vores dygtige konsulenter står klar til at rykke ud med mange flotte gardiner til gode priser

Gardinbussen i Århus og resten af Jylland – nærværende service

Nye foldegardiner til stuen? Praktiske rullegardiner til soveværelset? Eller en effektiv markise til terrassen? Så er hjælpen nær med Gardinbussen! Hos os får du en personlig service fra det første besøg til den endelig montering, og Gardinbussen kører både i Århus, Aalborg og Vejle – ja, faktisk kører vi hele i hele landet. Vi rykker ud med et smil, og vores dygtige konsulenter står klar til at vejlede dig omkring dine nye gardiner.

Gardinbussen er din garanti for fair priser, god service og produkter af høj kvalitet.

Gardiner på dine vilkår – Gardinbussen – Aalborg, Esbjerg og Vejle

Vi er kendte for vores fleksible service, hvor vi rykker ud i hele landet. Så uanset om du er på udkig efter nye gardiner i eksempelvis Aalborg, Esbjerg, Vejle eller et helt fjerde sted, så kan vi hjælpe dig. Vi kommer hjem til dig, hvor vi fremviser vores flotte gardiner og kommer med et uforpligtende tilbud. Hvis du godkender tilbuddet går vi fluks i gang med produktionen, hvor vi fjorten dage efter kommer og monterer dine nye gardiner – nemmere blive det vidst ikke!

Få den helt rigtige gardinløsning med Gardinbussen

Hos Gardinbussen er det vigtigste for os, at du bliver glad for dit køb – og at du føler dig tryg i processen. Derfor får du også tilknyttet en personlig gardinkonsulent, der er med dig hele vejen. Når vi er hjemme hos dig til en gardinfremvisning, sørger vi også for at måle dine vinduer grundigt op, så dine nye gardiner passer 100%. Ingen opgave er for stor eller lille for os – og selv hvis du har vinduer med specielle former eller kanter, har vi løsningen til dig.

Gardinbussen i Århus – og resten af Jylland – gardiner til private og erhverv

Gardinbussen er både leverandør til private hjem, offentlige institutioner og private virksomheder, så uanset hvad dit behov er, står vi klar med kyndig og professionel vejledning. Ring til os allerede i dag på +45 71 74 12 83 eller book en fremvisning direkte via kontaktformularen her på siden.

Lad os hjælpe dig

Ring eller skriv til os, hvis vi skal rykke ud med vores velassorterede Gardinbus.
Vi kommer når det passer dig, og vi kører i hele landet. Vi ser frem til at høre fra dig.