Lokationer
København

Bestil vores Gardinbus på hele Sjælland og i København.
Vi kommer til dig, når det passer dig!

Gardinbussen i København – vi dækker hele Sjælland

Er tanken om at gå fra butik til butik i jagten på de perfekte gardiner uoverskuelig? Så lad gardinerne komme til dig! Hos Gardinbussen rykker vi ud i København og resten af Sjælland med et varieret udvalg af gardiner i et hav af farver og materialer. Vores kompetente gardinkonsulent kommer hjem til dig og kommer med gode råd og vejledning, så du er sikker på at få de rigtige gardiner, der både stemmer overnes med dine ønsker og behov samt stilen i din bolig.

Nye gardiner? Gardinbussen i København er svaret!

Gardiner til alle rum – Gardinbussen – Køge & Roskilde

Gardinbussen tilbyder en fleksibel service, hvor vores rullende gardinbutikker kører i hele landet – derfor kører Gardinbussen både til Køge, Roskilde og et hvilket som helst andet sted på Sjælland, så uanset hvor du bor i landet, står vi klar til at hjælpe. Vi har gardiner til alle hjemmets rum – og derudover også markiser og solafskærmning til terrassen eller altanen. Vi kan blandet andet tilbyde følgende gardintyper:

  • Plisségardiner
  • Rullegardiner
  • Persienner
  • Mørklægningsgardiner
  • Lamelgardiner
  • Stofgardiner
  • Panelgardiner
  • Markiser

Gardinbussen i København – billige gardiner til alle

Alle vores gardintyper fås i et hav af forskellige farver, mønstre og materialer, så vi kan imødekomme enhver stil. Måske drømmer du om et minimalistisk udtryk? Eller er du mere til en cool retro-stil?

Hos Gardinbussen mener vi, at alle skal have råd til flotte og praktiske gardiner. Vi har ikke udgifter til leje af butikslokaler, og da vi selv producerer gardinerne, har vi også skåret mellemleddet fra. Vi kan faktisk levere dine gardiner på bare fjorten dage, hvor vi også sørger for opsætningen.

Bestil Gardinbussen i København og resten af Danmark

Er du blevet nysgerrig på vores smukke gardiner? Så giv os et kald allerede i dag, så vi kan aftale et tidspunkt, hvor vi skal komme hjem tid dig.

Nye gardiner? Gardinbussen er det klare svar!

Lad os hjælpe dig

Ring eller skriv til os, hvis vi skal rykke ud med vores velassorterede Gardinbus.
Vi kommer når det passer dig, og vi kører i hele landet. Vi ser frem til at høre fra dig.