Persienner2022-06-23T09:47:52+02:00
Persienner

Hos Gardinbussen har vi et stort udvalg af billige persienner af en høj kvalitet

Billige persienner fra Gardinbussen – København og hele Danmark

Persienner er både en praktisk og nem måde at styre lysindfaldet i dit hjem. Hos Gardinbussen har vi et stort udvalg af billige persienner af en høj kvalitet. Vores velassorterede gardinbus kører ud i hele landet, så uanset om du er på jagt efter nye persienner i København, på Fyn eller i Jylland, kan vi tilbyde at rykke ud og vise vores produkter hjemme hos dig. Med Gardinbussen bliver det ikke nemmere at friske hjemmet op med helt nye gardiner.

Vi er med andre ord din garanti for både smukke og prisbillige persienner i København og resten af landet.

Høj kvalitet og personlig service – persienner i Aarhus, Odense og Aalborg

Hos Gardinbussen sætter vi altid kunden i centrum. Vi lytter altså først og fremmest til dine behov og ønsker, inden vi selv kommer med gode råd og vejledning til dit gardinkøb. For os er det alfa omega at give en personlig og nærværende service, hvor du både føler dig tryg og hørt i købsprocessen. Vi kan også prale af en fleksibel service, hvor vi kan rykke ud i hele landet – eksempelvis med nye persienner, der kan give din bolig et friskt nyt pust.

Persienner i København og resten af Danmark – vi kommer hjem til dig

Fordelen ved at booke en aftale med Gardinbussen er, at du får mulighed for at mærke på de forskellige materialer og se de mange muligheder hjemme hos dig selv – på den måde kan du meget nemmere finde præcis den løsning, der passer ind i din bolig og til din smag. Uanset om du er på udkig efter nye persienner til lejligheden i København eller villaen i Vejle, står vores kompetente konsulenter klar til at rykke ud.

Bestil gardinbussen – nye persienner på specialmål

Vi leverer naturligvis persienner på specialmål. Vi sørger for at måle grundigt på, så du ikke risikerer fejlmål.
Giv os et kald allerede i dag på +45 71 74 12 83, så finder vi et tidspunkt til en professionel gardindemonstration.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan vælger jeg de rigtige persienner?2022-06-22T10:54:16+02:00

Hos Gardinbussen har vi et stort udvalg af persienner til hele boligen. Vores mobile gardinbutik kører ud i hele landet, og vores erfarne gardinkonsulent er altid klar med rådgivning, så du kan træffe den rigtige beslutning. Det er nemt at vælge nye persienner hos os. Alt du skal gøre, er at ringe til os på +45 71 74 12 83 og bestille en tid.

Hvor kan jeg købe mine nye persienner?2022-06-22T10:53:54+02:00

Gardinbussen er din mobile gardinbutik, der kører ud i hele landet. Med os har vi et stort udvalg af gardiner til hele boligen – herunder persienner, som er en meget praktisk gardinløsning. Som en ekstra fordel har vi prisgaranti, så du kan altid være sikker på, at du får markedets billigste persienner hos os.

Er persienner en god løsning?2022-06-22T10:53:40+02:00

Persienner er en praktisk løsning, der passer godt ind i den minimalistiske danske indretning. Med nye persienne, får du en fleksibel gardinløsning, hvor du selv kan styre lysindfaldet, mens du samtidig er sikret privatliv. Persienner er velegnede i alle boligens rum.

Hvad koster nye persienner?2022-06-22T10:53:20+02:00

Prisen på dine nye persienner afhænger blandt andet af vinduets størrelse og hvor mange vinduer, der er tale om. Hos Gardinbussen har vi prisgaranti, hvilket betyder, at hvis du finder en persienne i tilsvarende kvalitet til en billigere pris et andet sted, matcher vi prisen og giver dig yderligere 5% rabat oveni.

Lad os hjælpe dig

Ring eller skriv til os, hvis vi skal rykke ud med vores velassorterede Gardinbus.
Vi kommer når det passer dig, og vi kører i hele landet. Vi ser frem til at høre fra dig.

Go to Top