Rullegardiner2022-06-23T09:45:07+02:00
Rullegardiner

Rullegardiner er den perfekte løsning for dig, der gerne vil nyde godt af både dagslyset og privatlivet

Rullegardiner fra Gardinbussen – København og resten af Danmark

Er du på udkig efter nye rullegardiner i København? Hos Gardinbussen leverer vi flotte og billige rullegardiner i København og resten af landet. Rullegardiner er den perfekte løsning for dig, der gerne vil nyde godt af både dagslyset og privatlivet. Vi tilbyder nemlig løsninger, hvor materialet lader dagslyset strømme ind, mens du stadig kan opholde dig helt uforstyrret i din stue. Rullegardinets mange fordele og attraktive pris, har gjort det til én af vores mest populære gardinløsninger.

Nye rullegardiner – Aarhus, Odense og Aalborg

Vi kører ud i hele landet, så uanset om du søger nye rullegardiner i Aarhus, Odense, Aalborg eller helt fjerde sted, så står én af vores dygtige og servicemindede gardinkonsulenter klar til at rykke ud med vores bus. Fra vores velassorterede gardinbus, kan vi præsentere en kæmpe kollektion af rullegardiner i alle regnbuens farver samt i et væld af forskellige kvaliteter.

Vores professionelle gardinkonsulent lytter altid til dine ønsker og behov og kommer derudover meget gerne med gode råd i forhold til dine nye rullegardiner.

Billige rullegardiner i København – Billige rullegardiner i hele landet

Hos Gardinbussen kan vi tilbyde billige rullegardiner, der passer til enhver pengepung af en meget høj kvalitet. Hvis du eksempelvis søger nye rullegardiner til din lejlighed i København, så har vi helt sikkert løsningen til dig – og vi måler naturligvis grundigt op, så du får flotte rullegardiner, der er 100% tilpasset dine vinduer. Vi kan også hjælpe dig med rullegardiner til større vinduespartier – eksempelvis med mørklægning.

Med andre ord tilbyder vi rullegardiner til ethvert hjem, enhver stil og enhver smag.

Nye rullegardiner i København? Eller et andet sted i landet? Så giv os et kald på +45 71 74 12 83 eller skriv til os via kontaktformularen her på siden.

Ofte stillede spørgsmål

Godt at vide om rullegardiner2022-06-22T10:32:19+02:00

Rullegardiner er en meget praktisk gardinløsning, der passer til alle boligens rum. Du kan både få rullegardiner med og uden mørklægning, hvilket betyder, at du eksempelvis i soveværelset kan sikre dig mørkt og et godt sovemiljø. Få gardinbussen hjem til dig ved at ringe på +45 71 74 12 83.

Hvorfor er rullegardiner en god løsning?2022-06-22T10:31:56+02:00

Med rullegardiner får du en funktionel løsning, der kan bruges overalt i hjemmet. Gardinerne fås i et hav af farver, og de fås både med og uden mørklægning. Et rullegardin er også en diskret løsning, der kan rulles helt op, når de ikke er i brug, så du kan nyde det fulde udsyn fra dit vindue. Du kan bestille en hjemmefremvisning af vores rullegardiner ved at ringe til os på +45 71 74 12 83.

Hvad koster nye rullegardiner?2022-06-22T10:31:34+02:00

Hos Gardinbussen har vi prisgaranti. Det betyder, at hvis du finder dine nye rullegardiner billigere et andet sted, matcher vi prisen og lægger hele 5% rabat oven i. Herudover tilbyder vi fremvisning, opmåling og montering af din endelige bestilling.

Hvilke rullegardiner skal jeg vælge?2022-06-22T10:31:15+02:00

Det kan være en jungle at finde frem til de helt rigtige rullegardiner. Når du køber rullegardiner hos os, kører vi hjem til dig i vores Gardinbus, som er fyldt med gardiner til hele boligen. Her har vi også et stort udvalg af rullegardiner, som du i ro og mad kan få lov til at se i hjemlige omgivelser. Du kan bestille et gratis og uforpligtende besøg af Gardinbussen på +45 71 74 12 83.

Lad os hjælpe dig

Ring eller skriv til os, hvis vi skal rykke ud med vores velassorterede Gardinbus.
Vi kommer når det passer dig, og vi kører i hele landet. Vi ser frem til at høre fra dig.

Go to Top