Lamelgardiner2022-06-23T09:50:49+02:00
Lamelgardiner

Lamelgardiner er et stilsikkert og tidløst valg, som du kan glædes over mange år ud i fremtiden

Lamelgardiner i København – det stilsikre valg

Drømmer du om nye, flotte lamelgardiner, der kan puste nyt liv i din bolig? Så er hjælpen nær med Gardinbussen, der nemt og hurtigt kommer hjem til dig. Vi kører ud i hele landet, så uanset om du er på jagt efter nye lamelgardiner i København eller hvilket som helst andet sted i landet, rykker vi ud med et smil og demonstrere vores store udvalg. Lamelgardiner er et stilsikkert og tidløst valg, som du kan glædes over mange år ud i fremtiden.

Skab et minimalistisk udtryk med nye lamelgardiner – København

Nye lamelgardiner giver både et klassisk og minimalistisk udtryk – og så er det en virkelig praktisk og god løsning, hvis du har store vinduespartier, hvor du gerne vil styre lysindfaldet. Som et ekstra plus fylder lamelgardinerne ikke ret meget, når de er trukket til side – på den måde får du masser af dagslys ind, hvis du ønsker det.

Vores gardinbus kører ud med nye lamelgardiner i hele København, og vi har et stort udvalg i mange forskellige materialer og farver. Vi kan også tilbyde lamelgardiner med mørklægning, som er den perfekte løsning i soveværelset. De er også særdeles praktiske i både køkkenet, i stuen og på kontoret.

Lamelgardiner i Aarhus, Odense og Aalborg – kompetent rådgivning

Hos gardinbussen har vi mange års erfaring med rådgivning og vejledning, når det kommer til nye gardiner – du skal jo se på dem hver dag, så vi går naturligvis til opgaven med seriøsitet og professionalitet. Vores største fokus er at give dig en positiv oplevelse, hvor du er tryg fra det første besøg til den endelige montering.

Har du brug for nye lamelgardiner i Aarhus, Odense eller Aalborg?

Eller skal lejligheden piftes op med nye lamelgardiner i København?

Så giv os et kald på +45 71 74 12 83 eller book et besøg her på siden.

Ofte stillede spørgsmål

Sådan vælger du de rigtige lamelgardiner til hjemmet2022-06-22T11:15:32+02:00

Lamelgardiner kan være en smuk løsning til større vinduespartier. Når du skal vælge de rigtige lamelgardiner, kræver det i første omgang en opmåling af dine vinduer. Herefter kan du overveje hvad rummet skal kunne i forhold til tyngde og lethed, som vi gerne sparrer med dig omkring.

Hvad koster lamelgardiner hos Gardinbussen?2022-06-22T11:15:19+02:00

Det afhænger udelukkende af dig som kunde. Det er vanskeligt at prissætte et enkelt lamelgardin, da det er helt forskelligt alt efter valg af både størrelse, design og mængde. Gardinbussen varetager alle typer leverancer, og servicerer både privat og erhverv. Vi giver gerne en gratis præsentation af vores udvalg på din adresse.

Værd at vide om lamelgardiner2022-06-22T11:15:07+02:00

Lamelgardiner egner godt til større vinduespartier, hvor der også er mulighed for gennemgang. Designet ”træk-fra-og-til” er en praktisk løsning så passerende ikke bliver generet af gardinet. Samtidig kan lamelgardinet give et fuldt lysindfald og samtidig bidrage med en særlig stemning i stuerne.

Hvorfor er lamelgardiner en god gardinløsning?2022-06-22T11:14:51+02:00

Lamelgardiner er en klassisk gardinløsning, som både kan tilføje rummet en tyngde og en lethed. Vi fører både tungere typer af lamelgardiner, som er medskabende for rummets udtryk, og vi fører den helt lette type, som giver det fulde lysindfald, mens gardinerne fremstår helt diskrete i fremtoningen.

Lad os hjælpe dig

Ring eller skriv til os, hvis vi skal rykke ud med vores velassorterede Gardinbus.
Vi kommer når det passer dig, og vi kører i hele landet. Vi ser frem til at høre fra dig.

Go to Top