Lokationer
Odense

Bestil Gardinbussen i Odense – og resten af landet
Vi kommer hjem til dig og fremviser vores store udvalg af moderne gardiner i et hav af farver

Gardinbussen i Odense – vi leverer nye gardiner direkte hjem til dig

Skal boligen piftes op med nye gardiner? Og ønsker du at skabe et helt nyt udtryk med nøje udvalgte farver og materialer? Så er du havnet på den helt rigtige side! Hos Gardinbussen kører vi nemlig ud i Odense og på resten af Fyn – ja, faktisk kører vi i hele Danmark. Når du booker en gardinbus hos os, kommer vi hjem til dig med hele vores store sortiment af gardiner, så du får det bedste grundlag for at træffe en beslutning. Med gardinbussen er du med andre ord garanteret en professionel service, når hjemmet trænger til nye gardiner.

Nye gardiner? Gardinbussen i København er svaret!

Gardinbussen på Fyn – Odense og Svendborg

Når du booker en aftale med Gardinbussen, foregår det på dine vilkår – vi kommer hjem til dig på et tidspunkt, der passer ind i din hverdag, og til sidst sørger vi selvfølgelig for at levere de færdigsyede gardiner på din hjemadresse. På den måde slipper du for at gå fra butik til butik og bekymre dig om transport og levering – vi sørger for det hele.

En anden fordel ved at vælge Gardinbussen er, at du får lov til at se de forskellige gardiner og materialer i dit eget hjem. På den måde får du en meget bedre fornemmelse af, hvad der passer bedst ind i netop din bolig.

Et væld af materialer, farver og løsninger – Gardinbussen i Odense, Fyn

Når du bestiller Gardinbussen i Odense – eller et hvilket som helst andet sted på Fyn – så ruller vi ud med vores velassorterede gardinbus, der er fyldt til randen med vores store udvalg af forskellige gardinløsninger.

Med Gardinbussen i Odense kan vi blandt andet tilbyde:

  • Plisségardiner
  • Rullegardiner
  • Persienner
  • Mørklægningsgardiner
  • Lamelgardiner
  • Markiser

Book Gardinbussen på Fyn – Odense og Svendborg

Ovenstående er blot et udpluk af vores gardintyper. Du er meget velkommen til at give os et kald på +45 71 74 12 83, så vi kan tage en uforpligtende snak om dine ønsker og behov. Vi kan både hjælpe privatpersoner, virksomheder og offentlige institutioner.

Vi glæder os til at vise dig alle vores flotte gardiner!

Lad os hjælpe dig

Ring eller skriv til os, hvis vi skal rykke ud med vores velassorterede Gardinbus.
Vi kommer når det passer dig, og vi kører i hele landet. Vi ser frem til at høre fra dig.